Σε συνεργασία με τον

Το ξεσκονιστήρι του Αϊ Βασίλη

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Άρτας, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου Άνω Πέτρας, πραγματοποίησε βιωματικό Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι με τους μαθητές  με τίτλο: «Το ξεσκονιστήρι του Αϊ Βασίλη».

Διαβάστε Περισσότερα

«Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΩΝ» ΜΙΑ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

«Ποτέ άλλοτε στην ιστορία αυτού του πλανήτη και της  ανθρωπότητας ,δεν έπληξαν η βία , η ανισότητα , η πείνα και διαμέσου αυτών η οικονομική καταπίεση τόσες πολλές ανθρώπινες υπάρξεις»

Διαβάστε Περισσότερα

«Γονείς-Παιδιά Δρόμοι επικοινωνίας σ΄ ένα κόσμο που αλλάζει»

Το Κέντρο Πρόληψης Ν. Άρτας μετά από πρόσκληση  του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Καμπής και σε συνεργασία με το Διευθυντή και το σύλλογο εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου πραγματοποιεί ομάδα γονέων με θέμα : 

« Γονείς –Παιδιά  Δρόμοι επικοινωνίας  σ΄ ένα κόσμο που αλλάζει»

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Άρτας σε συνεργασία με το διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Κομποτίου Κο Πλακιά Μάριο & τη δασκάλα της ΣΤ΄ τάξης Κα Τσακαλίδου Νίνα, με την ολοκλήρωση του 4 ετούς προγράμματος «Βήματα στη φωτεινή πλευρά της ζωής»,  σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στη συνάντηση γονέων με θέμα:  

  "Το παιδί μου μπροστά στο Γυμνάσιο”

Διαβάστε Περισσότερα

Φεβρουάριος 2018
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3

Ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο δελτίο μας και ενημερωθείτε για τις δράσεις μας!